Hildas NV

DSC_3556Hildas nv, die actief is in de Döner Kebab sector, is opgericht in midden jaren ’97 en is 1 van de eerste bedrijven die professioneel in deze sector is begonnen. Sinds haar oprichting is zij steeds gegroeid en professioneler geworden, hiermede heeft zij in het jaar 2000 haar eigen gebouw gebouwd en verhuisd. De jaren hierop volgend heeft zij allerlei producten en de bijhorende producten ter beschikking gesteld van de sector en zo haar tekortkoming weggewerkt. Haar dienstverlening strekte zich vooral uit naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland en heeft haar aandacht meer gespitst op dergelijke uitbreidingen. Voor eventuele vertegenwoordiging van ons of onze producten gelieve contact op te nemen met onze bedrijfsleiders. 

Waarvoor staan wij garant?

Klantvriendelijkheid: 100%
Snelle levering: 95%
Groot assortiment: 90%

Leveringen

Elke week op welbepaalde dagen zijn er transportdiensten met onze kleine en grote bestelwagens naar plaatsen binnen België en nabije buurlanden. Wij zijn ons bewust geworden van het feit hoe belangrijk het is om de producten tijdig bij de klant te bezorgen op een gezonde manier.

Vooral voor leveringen naar het buitenland en verre plaatsen met transportfirma’s zijn we steeds tijdig met de levering. In functie van de plaats waar u zich bevindt kunt u zich informeren over onze transportdienst via een van onze verantwoordelijken.